Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení v Řehořově ulici

Kriminalisté ve spolupráci ze zásahovou jednotkou zadrželi dvojici mužů, která napadla na ulici poškozeného a způsobila mu bodnořezná zranění na těle. 

V neděli 5. března hodinu po půlnoci napadla dvojice mužů v Řehořově ulici po vzájemné hádce dvaačtyřicetiletého poškozeného a způsobila mu vážná bodnořezná zranění na různých částech těla. Zraněný byl následně převezen ZZS do nemocnice. Ještě před příjezdem policejních hlídek oba útočníci zmizeli. Na místo vyrazili také kriminalisté prvního oddělení třetího policejního obvodu, kteří zajistili stopy, kamerové záznamy a vyslechli osoby na místě činu. Na základě šetření k události, vyhodnocením poznatků a zajištěných záznamů získali policisté informace, které je přivedly na stopu dvojice podezřelých. Jejich zadržení proběhlo čtyři dny po napadení. Protože panovala důvodná obava, že jsou muži ozbrojeni a při zákroku mohou klást odpor, využili kriminalisté k vlastnímu zadržení zásahovou jednotku.

Oba muži tak skončili v poutech a po provedení dalších úkonů jim bylo sděleno obvinění pro trestný čin výtržnictví, jeden z nich byl navíc obviněn za trestný čin těžké ublížení na zdraví a je stíhán vazebně.

Kriminalisté by přivítali další svědectví od osob, které byly celé popsané události přítomny, aby se ozvaly na linku 158 nebo se osobně dostavily na kteroukoli policejní služebnu.

por. Mgr. Jan Rybanský - 21. březen 2023

vytisknout  e-mailem