Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Napadení v Jesenice na Rakovnicku

Muže pobodal občan romské národnosti 

Napadení v Jesenici
 
     Včerejšího dne, tj. 13. května 2012, v ranních hodinách došlo v obci Jesenice, v místním NON STOP baru, k incidentu mezi přítomnými hosty. Slovní rozepře mezi třemi muži vyvrcholila venku před barem, fyzickým napadením. Neznámý útočník na místě pobodal třiačtyřicetiletého muže z Rakovnicka a druhému osmatřicetiletému muži způsobil řezná poranění na ruce. Pachatel z místa činu utekl. Pobodaný muž byl letecky transportován do FN v Motole, kde se podrobil operaci a v současné době by měl být mimo ohrožení života. Druhý muž byl ošetřen v nemocnici v Rakovníku. Kriminalisté případ ve spolupráci kolegy z obvodního oddělení v Jesenici šetří jako podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví, kdy útočníkovi hrozí trest odnětí svobody v rozmezí tří až deseti let. 
Vzhledem k tomu, že se kriminalistům zatím nepodařilo pachatele dopadnou,  prosí občany o pomoc.
Popis : jedná se o muže romské národnosti, ve věku cca 30-35 let, vysoký zhruba 175 cm, štíhlý, krátce střižené vlasy. Na levé paži měl tetování nezjištěného motivu o velikosti cca 15 cm. Na sobě měl černé tričko, tmavě – modré rifle a tmavý opasek. Mluvil plynule česky.
Pokud májí občané k uvedenému případu informace, které by napomohli k dopadení pachatele či k objasnění případu, ať tyto poskytnou na linku 158 nebo na OOP Jesenice 974 880730.  Děkujeme

nprap. Jana Žáčková

18.dubna 2012

vytisknout  e-mailem