Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení - aktualizace

Pomůžete nám prosím s pátráním po dosud neznámém muži, který fyzicky napadl poškozeného? Nejprve ho udeřil pěstí takovou silou, že poškozený upadl na zem, poté ho ještě udeřil a kopl do hlavy. 

Pražští policisté z místního oddělení Kobylisy pátrají od půlky listopadu po dosud neznámém muži (v béžové mikině), který na zastávce MHD fyzicky napadl sedmačtyřicetiletého poškozeného. Celému incidentu předcházela slovní rozepře v autobuse, kdy podezřelý poškozenému vulgárně nadával a vyhrožoval, že ho napadne, až vystoupí. Což se tak i stalo, nejprve ho útočník udeřil pěstí takovou silou, že poškozený upadl na zem, poté ho kopl do hlavy a odešel z místa pryč. Poškozený utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý s jeho dvoučlenným doprovodem, po kterým v souvislosti s tímto případem také pátráme. Navíc si poškozený ještě v autobuse trojici ještě před fyzickým napadením vyfotil.

Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 4. 1. 2023

Aktualizace - Díky medializaci případu již pražští policisté znají totožnost podezřelého muže. Děkujeme všem za pomoc při pátrání. 

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 6. 1. 2023

vytisknout  e-mailem