Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kriminalisté obvinili muže z vraždy v Krhovicích

KRAJ, ZNOJEMSKO: Obviněný se ke skutku doznal. 

AKTUALIZACE ČTVRTEK 1.8., 15:00
 
Kriminalisté den po spáchání skutku obvinili šestatřicetiletého muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy, ke které došlo ve středu v obci Krhovice. Muž se přiznal, že svou partnerku napadl nožem a způsobil jí natolik závažné zranění, že jí život nezachránila ani včasná lékařská pomoc. Kriminalisté teď prověřují jak motiv pachatele, tak i veškeré okolnosti, které skutku předcházely. Za jeho jednání hrozí muži trest odnětí svobody až na dvacet let.
Vyšetřovatel podá podnět státnímu zástupci na vypracování návrhu o vzetí obviněného do vazby, soud o něm rozhodne v nejbližší době.
V letošním roce je to už 15. případ vraždy (včetně pokusů) na jižní Moravě, všechny se kriminalistům podařilo objasnit.
 
 
Policisté dnes krátce po desáté hodině dopoledne přijali oznámení, že v obci Krhovice na Znojemsku byla napadena žena, která i přes rychlou pomoc přivolaných lékařů podlehla svým vážným zraněním. Na místě byl zadržen z napadení ženy podezřelý šestatřicetiletý muž, který je v současné době v policejní cele. Kriminalisté jsou v tuto chvíli na místě činu, provádějí ohledání, zajišťují stopy a provádějí další úkony, včetně výslechů osob, aby objasnili průběh celého incidentu. Na místo jsme vyslali také psychology k poskytnutí krizové intervence příbuzným zemřelé ženy.    
 

mjr. Petra Vedrová, 31.7.2013

Zvukový záznam: Krhovice_3107.mp3

vytisknout  e-mailem