Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Namrzlá vozovka včera potrápila mnohé řidiče

KROMĚŘÍŽSKO: Během rána řešili kroměřížští dopravní policisté hned čtyři havárie vozidel. 

Namrzlá vozovka včera ráno potrápila mnohé řidiče. Někteří z nich jízdu na kluzké cestě nezvládli a se svými vozidly havarovali. Dopravní policisté tak během ranních hodin řešili čtyři nehody.

Krátce před šestou hodinou během tří minut havarovali na mostě v katastru obce Žalkovice mezi Přerovem a Břestem hned tři řidiči. Jako první dostal smyk na kluzké cestě čtyřiašedesátiletý zahraniční řidič nákladního automobilu s návěsem. Narazil do svodidel a částečně vyjel i mimo cestu. O dvě minuty později tady havaroval také čtyřiadvacetiletý řidič náklaďáku s návěsem. Ten vyjel vpravo, prorazil svodidla a sjel ze srázu. V tu samou chvíli na tomto mostě nezvládl řízení automobilu značky Citroën také pětačtyřicetiletý řidič. Také on nepřizpůsobil rychlost jízdy kluzké vozovce, dostal smyk a narazil do svodidel.

O půl sedmé své jízdní schopnosti přecenil na nadjezdu přes dálnici D1 u Hulína další řidič. Jednalo se o šestadvacetiletého cizince za volantem automobilu BMW, který jel ve směru od Hulína na Břest. I on dostal na namrzlé komunikaci smyk a poté narazil do svodidel.

Všechny čtyři nehody se naštěstí obešly bez zranění osob. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Na vozidlech vznikla škoda okolo dvou set padesáti tisíc korun, na svodidlech pak přes sto dvacet tisíc korun.

21. listopadu 2017, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

nehoda u Žalkovic

nehoda u Žalkovic 

Detailní náhled

nehoda u Žalkovic

nehoda u Žalkovic 

Detailní náhled

nehoda u Žalkovic

nehoda u Žalkovic 

Detailní náhled

nehoda u Hulína

nehoda u Hulína 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem