Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nález zemřelého

TEPLICE - Loupež v Bílině, Nález mrtvoly, Viděli jste nehodu? 

Nález zemřelého
 
Včera po poledni byl oznámen na linku 158 nález mrtvého muže na jihovýchodné straně hory Bořeň. Muž ležel ve strži pod skalním masivem. V mrtvém byl ztotožněn 21 letý muž z Bílinska. Přivolaný lékař určil jako příčinu smrti polytrauma. Přesnou přičinu smrti určí až nařízená soudní pitva.
 
Viděli jste nehodu?
 
Dne 16. března 2011 v 05:45 hod. došlo v Bílině, křižovatka ul. Teplická a ul. Čsl. Armády ke střetu vozidla Opel Vectra a cyklisty který z místa DN ujel. Řidič vozidla Opel jedoucí po ul. Čsl. Armády od Chlumu na křižovatce s ul. Teplická chtěl odbočit vpravo když se střetl cyklistou jedoucím po ulici Teplická ve směru od centra obce Bílina. Cyklista po střetu s vozidlem upadl na vozovku, následně se opět zvedl a z místa DN ujel na jízdním kole po ulici Teplická dále ve směru od centra Bíliny.
Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě uvítají dopravní policisté na lince 974439260 nebo na lince 158.
 
 
Pomozte najít lupiče
 
K loupežnému přepadení čerpací stanice Benzina došlo včera v11:15 v Bílině. Neznámý pachatel vběhl dovnitř a pod pohrůžkou násilí požadoval po obsluze vydání peněz. Žena z obavy o svůj život mu z pokladny vydala finanční hotovost. Poté pachatel z místa utekl. Jednalo se o muže cca 180 cm vysokého, tmavší pleti, komunikoval česky bez přízvuku. Na sobě měl světle modré džíny a tmavou mikinu s kapucí. Pokud někdo má poznatky k uvedenému muži, nechť se obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo na linku 158.

lupičlupič
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lupič1lupič1
 
 

 
 
Teplice, 17. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem