Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nález zbraně včetně zásobníků

Při úklidu nemovitosi po zemřelém byl nalezen samopal 

     Po 13. hodině dne 26. února 2012 bylo oznámeno na linku 158, že v obci Zlonice, v rámci úklidu nemovitosti po zemřelém majiteli byl v rodinném domku nalezen samopal a 7 zásobníků do této zbraně bez munice. Po příjezdu policejní hlídky na místo události byla zjištěna předběžná identifikace nálezu zbraně. Jednalo se o samopal vzor 26, ráže 7,62 mm pocházející z 50. let. Policisté samopal včetně zásobníků od pozůstalých převzali a nyní probíhá balistická expertýza. Nikdo nebyl při manipulaci se zbraní zraněn, ani nedošlo k žádným škodám na majetku.  Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu nedovolené ozbrojování.

 

28. února 2012

nprap. Jana Šteinerová   

 

 

Ostatní případy z Kladenska

Odcizení - dne 27. února 2012 bylo na linku 158 oznámeno, že v průběhu měsíce února došlo za užití násilí k vniknutí do garáže u rodinného domku v Kladně v ulici Svobody. Neznámý pachatel odtud odcizil 4 kusy pneu s disky, kompresor, 2 kusy čistících strojů na podlahy. Svým jednáním způsobil majiteli škodu v celkové výši 67 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže. 

Rozbití oken a poškození zdi - škodu 12 400,-Kč způsobil dosud neznámý pachatel, který v době mezi 24. až 27. únorem 2012 značně poškodil fasádu pomalováním u ZŠ v ulici Brjanská v Kladně. Dále ve stejnou dobu rozbil skleněnou výplň u dvou větracích oken. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu  poškozování cizí věci.

Poškození výlohy - 27. února 2012 bylo oznámeno na OOP Kladno, že v průběhu několika předešlých dní rozbil nezbil neznámý pachatel výlohu kanceláře v Kladně ve Vašatově ulici. Způsobená škoda je ve výši 22 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

 

 

vytisknout  e-mailem