Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nález mrtvoly ženy v řece Labe

DĚČÍN - Kriminalisté pátrají po její totožnosti 

Děčínští kriminalisté prověřují nález mrtvoly ženy neznámé totožnosti, která byla nalezena dne 2.4.2022 krátce po šestnácté hodině odpolední  v mírné zátoce koryta  pravé strany řeky Labe v obci Těchlovice bez známek života.  Doposud provedená šetření nevedla ke zjištění  její totožnosti.

Kriminalisté žádají média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při ustanovení totožnosti mrtvé ženy. 

Dle zjištěných indicií se jednalo o ženu bílé pleti, přibližného stáří 18 – 25 let,  174 cm vysoké a 75 kg  vážící postavy.  Žena měla dlouhé hnědé vlasy stažené gumičkou do culíku a výrazný horní předkus.

Na sobě měla  šedou halenku s potiskem drobných květin bílé a modré barvy, svetr šedé barvy s rozšířenými rukávy od lokte k zápěstí a černé dlouhé legíny. Na nohou měla hnědé polokozačky na podpatku se zapínáním na zip, velikost 38.  Polokozačky viz ilustrační foto.

Žádáme tímto každého, kdo by tuto ženu pohřešoval či poznal, případně měl další indicie vedoucí k ustanovení její totožnosti, případě jakékoli další poznatky, aby je předal na PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality Děčín, tel. 974 432 460, 974 432 336 nebo na linku  158.  

Děčín 5. dubna 2022
prap. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

Odkazy do noveho okna

ilustrační foto

ilustrační foto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem