Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nález mrtvoly muže

České Budějovice – Mladý muž z Českobudějovicka dnes krátce přes sedmou hodinou ranní oznámil na linku tísňového volání 158, že nalezl ve stoce mezi účelovou komunikací a polem / mezi obcemi Češnovice a Čejkovice / bezvládné tělo muže, nejevícího známek života  

Mladý muž z Českobudějovicka dnes krátce přes sedmou hodinou ranní oznámil na linku tísňového volání 158, že nalezl ve stoce mezi účelovou komunikací a polem / mezi obcemi Češnovice a Čejkovice / bezvládné tělo muže, nejevícího známek života.
Oznamovatel uvedenými místy právě projížděl se svým osobním automobilem. Bezprostředně po přijetí oznámení se na místo dostavila kompletní výjezdová skupina Služby kriminální policie a vyšetřování, policisté z Obvodního oddělení v Hluboké nad Vltavou  a lékař RZS.
Na místo přivolaný lékař provedeným ohledáním vyloučil cizí zavinění. Ke smrti muže, pravděpodobně v příčinné souvislosti s utonutím, došlo v průběhu uplynulé noci. V zemřelém  muži byl následně zjištěn 56letý muž z Českobudějovicka. Byla nařízena zdravotní pitva. Dalším ohledáním místa události bylo zjištěno, že u účelové komunikace se nachází stojící, stojanem zajištěné, nepoškozené pánské jízdní kolo. Případ dokumentují a šetří hlubočtí policisté.

vytisknout  e-mailem