Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

„Nakupoval“ po zavíračce

Zda takto pachatel nakupuje vánoční dárky, nebo se tímto způsobem živí celý rok je otázkou, na kterou hledají odpověď policisté ze Žižkova. Pomůžete jim? 

Od sedmnáctého listopadu prošetřují policisté z místního oddělení Žižkov případ krádeže, ke kterému došlo v jednom z nákupních center na Flóře.

Zatím neznámý muž přišel ke konkrétnímu stánku přibližně v půl dvanácté večer. Nejprve se kolem sebe rozhlížel, a když zjistí, že je čistý vzduch, začne nakupovat.

Ve stánku s mobilními telefony a příslušenstvím rozlomí uzamčené dveře skříňky a přisvojí si celkem čtyři aparáty. Ty okamžitě uklidí do svého příručního zavazadla a z „nákupáku“ odejde.

Tímto jednáním způsobil nenechavec škodu dosahující téměř dvaceti tisíc korun.

Naštěstí pro policisty zachytily hledaného při odchodu bezpečnostní kamery, avšak ztotožnit dotyčného se zatím nepodařilo.

Proto se policisté z místního oddělení Žižkov touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc se ztotožněním hledaného. Prosíme každého, kdo muže na záběrech bezpečnostních kamer poznává, ať nám informace k jeho totožnosti předá prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Stejnou cestou nám můžete předat informace k mužovu ať trvalému, nebo přechodnému bydlišti.

Za pomoc a spolupráci vám předem děkujeme.

por. Mgr. Tomáš Hulan 2. 12. 2016

vytisknout  e-mailem