Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Najdou se svědci dopravní nehody ?

České Budějovice - Policie České republiky Skupina dopravních nehod Územního odboru České Budějovice provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo včera, 15.04.2009 , v době kolem 08:15 hodin, na křižovatce ulic Pražská – Pekárenská v Českých Budějovicích  

Policie České republiky Skupina dopravních nehod Územního odboru České Budějovice provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo včera, 15.04.2009 , v době kolem 08:15 hodin, na křižovatce ulic Pražská – Pekárenská v Českých Budějovicích . Uvedenými místy právě projížděl dosud nezjištěný cyklista, který nedal přednost chodkyni, přecházející přechod pro chodce na ulici Pražská – směrem k ul. Fr. Šrámka a došlo ke střetu . Chodkyně přecházela po přechodu na zelený signál „Volno „ světelného signalizačního zařízení . Neznámý cyklista z místa dopravní nehody ujel ve směru k ulici Husova. V důsledku dopravní nehody utrpěla chodkyně lehké zranění.
Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině , především kolemjdoucí, či řidiče vozidel, kteří se na místě dopravní nehody v uvedené době pohybovali a mohli by uvést bližší popis cyklisty, aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod PČR v Českých Budějovicích, ul. Pražská čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. : 974 226 582 u prap. Sháněla . Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději, k objektivnímu posouzení míry zavinění a  k pachateli dopravní nehody. Děkujeme.

prechod.jpg prechod.jpg


vytisknout  e-mailem