Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Naftu zaplatil z cizího

TEPLICE - Natankoval co neměl, Zloděj horolezec.. 

Okradena ve svém vozidle
 
Svědkem a zároveň poškozenou se stala žena v Bílině. Ta nakoupila v bílinském Intersparu a poté usedla do svého vozidla na parkovišti. Neznámý pachatel otevřel přední pravé dveře jejího vozidla a v době, kdy poškozená již v tomto vozidle seděla na místě řidiče, jí ze sedadla spolujezdce odcizil kabelku s mobilem, peněženkou a doklady. Než se žena stačila vzpamatovat, zloděj byl i s lupem pryč. Krádeží vznikla škoda kolem 9 tisíc korun.
Natankoval co neměl
 
Svého zaměstnavatele okradl 23letý muž z Teplic. Ten obdržel od zaměstnavatele tankovací kartu přidělenou ke služebnímu autu. Tu však po skončení pracovní doby nevrátil a opakovaně neoprávněně natankoval celkem 455 litrů nafty v hodnotě 15 tisíc korun. Policisté již muži sdělili podezření z krádeže.
 
Zloděj horolezec
 
Svou obratnost využil neznámý zloděj, který kradl v bílinském bytě. Nejdříve vylezl na zastřešený podhled tvořící podloubí obchodů v suterénu panelového domu ve výšce 4 metry. Odtud následně vnikl nezajištěným oknem, které je ve výšce 1,6 m nad střechou podloubí do obývacího pokoje bytu ve zvýšeném přízemí. Uvnitř v obývacím pokoji odcizil z pánské brašny doklady a klíče k vozidlu, dále pak řetízek a finanční hotovost. V dětském pokoji si pak vyhlédl dámskou kabelku. Celkem majitelům vznikla škoda přes 8 tisíc korun.
 
 
Teplice, 20. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem