Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nafta zmizela hned dvakrát

Český Krumlov - Neznámý pachatel mezi nedělním a pondělním ránem odstranil visací zámek z palivové nádrže tažné lokomotivy, odstavené v železniční stanici Zlatá Koruna.  

Z té potom odcizil celkem 400 litrů motorové nafty, čímž způsobil škodu odcizením ve výši 9.200 Kč a na poškozením visacího zámku škodu ve výši 120 Kč, ku škodě ústecké firmy.

Krádeží nafty se zabývají kromě českokrumlovských také kapličtí policisté.

Mezi nedělní 18. hodinou a pondělní 7:30 hodinou kdosi na volném prostranství u areálu firmy v Kaplici odstranil visací zámky víček palivových nádrží a odcizil motorovou naftu z nákladních vozidel Tatra 815 - domíchávač betonu, v množství 20 litrů, z vozidla Praga V3S v množství 20 litrů, z buldozeru odcizil 100 litrů, to vše ku škodě firmy. Dále pachatel odstranil visací zámek víčka palivové nádrže u nákladního vozidla Tatra 148 - jeřáb, ze kterého odcizil 40 litrů motorové nafty a z vozidla Tatra 815 odšrouboval nezajištěné víčko palivové nádrže a z této odcizil 80 litrů motorové nafty, ku škodě soukromých vlastníků. Tím způsobil škodu v celkové výši 6.422 Kč.

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

 

 

vytisknout  e-mailem