Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nadměrný náklad

Jihočeský kraj - Přes tři okresy dnes večer pojede souprava nadměrného nákladu. 

Dnes večer proběhne na území Jihočeského kraje plánovaný transport nadměrného nákladu dvou souprav směřující z Prachatic na Dolní Dvořiště. Doprovod zajistí jako tradičně dopravní policisté z Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, Odboru služby dopravní policie, Oddělení silničního dohledu, kteří pojedou před kamiony o délce 16,5 x 5,8 x 4,4 metru o hmotnosti cca 40 tun.

Ve 22:00 hod. by měl transport vyjet z Prachatic po silnici II/143 a II/141, poté najedou na silnici II/145 na Českobudějovicko. Před 23:00 hod. by měli najet na silnici I/20 u Češňovic na silnici I/20, odsud směřovat do Českých Budějovic. Z krajské metropole bude nadměrný náklad pokračovat po mezinárodní silnici I/3 na Kaplici a poté pár minut po půlnoci překročit hraniční přechod v Dolním Dvořišti do Rakouské spolkové republiky.

Ačkoli je transport veden po hlavních silnicích v noční době, přesto upozorňujeme řidiče jedoucí v uvedeném čase, aby dbali zvýšené opatrnosti a respektovali pokynů dopravních policistů.

Děkujeme za pochopení.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

29. července 2019

vytisknout  e-mailem