Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Naboural a ujel

Tábor - Hledáme viníka i svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté dálničního oddělení Chotoviny žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v blíže neurčené době od šesté hodiny večerní neděle dne 6. ledna do jedenácté hodiny dopolední následujícího pondělí dne 7. ledna 2019. Na přibližně 102. km dálnice D3, tedy v úseku v katastru města Veselí nad Lužnicí, v jízdním pruhu ve směru od Českých Budějovic na Tábor, havarovalo blíže neurčené vozidlo do svodidel na vnějším okraji komunikace. Řidič vozu však událost neřešil, neoznámil a z místa havárie odjel. Dle provedeného šetření a zajištěných stop mohl být havarovaným vozidlem osobní automobil značky Škoda, červené barvy.  

Vyzýváme tímto řidiče tohoto blíže neurčeného osobního vozidla, aby se spojil s policisty dálničního oddělení Chotoviny a podal k události své vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na telefonních linkách 974 238 711 či 974 238 712, případně e-mailové adrese krpc.do.chotoviny@pcr.cz , na jejich služebně na exitu 70. km dálnice D3 v katastru obce Chotoviny.

Zároveň tímto žádáme každého, kdo uvedeným úsekem dálnice D3 v katastru Veselí nad Lužnicí v dané době projížděl a mohl by k objasnění uvedené nehody poskytnout jakékoliv bližší poznatky, a to jak k průběhu události, k identifikaci vozidla, tak ke zjištění totožnosti jeho řidiče, aby své informace předal dálničním policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

16. ledna 2019

vytisknout  e-mailem