Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nabídl policistům úplatek, skončil v policejní cele

SEMILSKO - Policisté z Královehradeckého kraje zastavili vozidlo s podnapilým řidičem. Jeho spolujezdec se snažil věc vyřešit po svém. Skončil v rukách semilských kriminalistů. 

V neděli 16. února, krátce po 23. hodině, vykonávali policisté z Vrchlabí běžný dohled nad bezepečností a plynulostí silničního provozu. Na pozemní komunikaci směřující do Liberckého kraje, spatřili kličkující osobní automobil. Rozhodli se jej tedy zastavit. Řidič osobního vozidla na výzvy policistů z Královehradeckého kraje zareagoval nedaleko obce Horní Branná na Semilsku.
23 letý cizinec za volantem byl hlídkou vyzván k podrobení se dechové zkoužce, přičemž výsledky analyzátoru byly pozitivní. Přístroj vykázal hodnoty převyšující 2 promile alkoholu v dechu. V zastaveném osobním voze cestovali další dva cizinci. Jeden z nich, 28 letý muž, v průběhu kontroly přistoupil k zasahujícím policistům a opakovaně jim nabídl úplatek.

Jak celý případ dopadl se můžete dočíst zde. Zároveň můžete v přiloženém odkazu shlédnout také video ze zásahu vchlabských policistů.

https://www.policie.cz/clanek/krajska-reditelstvi-policie-kralovehradecky-kraj-zpravodajstvi-cizinec-ridil-pod-vlivem-alkoholu.aspx

por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem