Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Na zahradě svého domu pěstoval marihuanu

Muži za jeho čin hrozí jeden rok až pět let odnětí svobody. 

Na zahradě svého domu pěstoval marihuanu
V těchto dnech zahájil policejní komisař SKPV trestní stíhání 34letého muže pro trestný čin nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Toho se měl dopustit tím, že v době od 1.6. do 8.7.2008 v Rýmařově na ulici Palackého na zahradě svého rodinného domu nedovoleně pěstoval 8 rostlin marihuany. Muži za jeho čin hrozí jeden rok až pět let odnětí svobody.
 
 
Pachatel odcizil potraviny z mrazícího boxu
Ve Vrbně pod Pradědem na ulici Školní v době od 2.9. do 3.9.2008 došlo ke vloupání do budovy. Zde dosud neznámý pachatel vytlačil dveře bočního vchodu a dostal se dovnitř. V Kuchyni otevřel mrazící box a z něj odcizil 3 balení vepřového masa a 2 balení rybího filé. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 1 100 Kč. Policisté na místě zajistili několik stop, které budou předmětem dalšího zkoumání.
 
 
Půjčku peněz zapřel
Ve středu 3.9.2008 policisté přijali trestní oznámení na podezřelého 34 letého muže. Ten si měl dne 28.1.2008 v restauraci na náměstí 9.května v Moravském Berouně za přítomnosti 32leté svědkyně vypůjčit od 32leté oznamovatelky finanční částku 100 tisíc Kč na koupi městského bytu. Ženě slíbil, že jakmile si vyřídí půjčku, a bude moci ručit svým zakoupeným bytem, peníze jí vrátí. Termín vrácení byl ústně sjednán do tří měsíců. Muž poškozené do dnešního dne nic nezaplatil. Po její urgenci popřel, že by si od ní uvedené peníze půjčoval.
 
 
 
 
 
vchní asistent pprap. Munclingerová Pavla
 

vytisknout  e-mailem