Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Na střechu šlo auto i vozík

VSETÍNSKO: Při převrácení auta na střechu utrpěla spolujezdkyně lehké zranění. 

V neděli brzo ráno v Rožnově pod Radhoštěm po najetí na svodidla a zábradlí skončilo osobní auto i přívěsný vozík koly vzhůru. Při nehodě spolujezdkyně utrpěla lehké zranění.

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti nedělní dopravní nehody v Rožnově pod Radhoštěm. Půl hodinu po půlnoci tam na hlavním tahu směrem k Valašskému Meziříčí havaroval jednačtyřicetiletý řidič ze zahraničí. Po průjezdu stavbou vlivem nepozornosti najel s osobním autem Renault Megane s přívěsným vozíkem na svodidla a následně kovové zábradlí. Po chvíli se vozidlo převážilo na bok a následně na střechu. Podobně skončil i přívěsný vozík.

Při dopravní nehodě řidič vyvázl bez zranění, jeho pětatřicetiletá spolujezdkyně utrpěla lehké zranění, které si vyžádalo její ošetření v nemocnici. Ke zdravotní újmě nepřišla ani přepravovaná zvířata a to dvě kočky a dva psi. Škodu na vozidle odhadli policisté na čtyřicet tisíc korun, škoda na dopravním značení a zařízení je pět tisíc a pět tisíc je i škoda na přívěsném vozíku. Dechová zkouška u řidiče byla negativní.

 

4. dubna 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Nehoda Rožnov (1)

Nehoda Rožnov (1) 

Detailní náhled

Nehoda Rožnov (2)

Nehoda Rožnov (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem