Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Na Štědrý den se tři řidičky střetly v křižovatce v Otrokovicích

ZLÍNSKO: Hledáme svědky nehody. 

Na Štědrý den krátce před pátou hodinou odpolední se stala v katastru obce Otrokovice na křižovatce silnice I. třídy č. 49 s nadjezdem D55 dopravní nehoda mezi řidičkou osobního vozidla VW Passat, řidičkou osobního vozidla ŠKODA Felicia a řidičkou osobního vozidla CITROËN Berlingo. Řidička Passatu, jedoucí po sjezdu nadjezdu D55 ve směru jízdy od Kroměříže do Otrokovic, vjela do křižovatky řízené světelným signalizačním zařízením, kde došlo ke střetu s vozidlem řidičky vozidla Škoda Felicia, která vjela do křižovatky ve směru jízdy od Zlína do Otrokovic.  Vozidlo Škoda Felicia bylo nárazem vymrštěno, díky čemuž vjelo přes zvýšený středový ostrůvek do protisměrné části komunikace, kde se střetlo s protijedoucím vozidlem CITROËN Berlingo třetí řidičky.

Při přejetí zvýšeného středového ostrůvku došlo k poškození obrubníků v majetku Ředitelství silnic a dálnic ČR.


Řidička vozidla Škoda Felicia byla vzhledem k těhotenství převezena na vyšetření do krajské nemocnice ve Zlíně. Ani jedna z řidiček však zranění neutrpěla. Taktéž u všech tří byla provedena orientační dechová zkouška s negativním výsledkem.

Na vozidlech se škoda vyšplhala na šedesát pět tisíc korun. Na zvýšeném středovém ostrůvku byla škoda vyčíslena na tři tisíce korun. Na místě zasahovali i hasiči z Otrokovic, kteří provedli úklid komunikace.

Dopravní policisté žádají případné svědky nehody, aby se přihlásili na tísňovou linku 158.

 

6. ledna 2017, por. Mgr. Lucie Javoříková

 

 

vytisknout  e-mailem