Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Na silnicích to včera klouzalo

KROMĚŘÍŽSKO: Naštěstí při nehodách nikdo neutrpěl vážné zranění.  

Včera ráno vyjížděli dopravní policisté hned ke třem dopravním nehodám. Ve všech třech případech šlo o to samé, řidiči nepřizpůsobili rychlost jízdy stavu komunikace, na namrzlé vozovce dostali smyk a bourali.

K první nehodě došlo hned o půl šesté ráno mezi obcí Kvasice a Tlumačov. Osmatřicetiletá řidička dostala smyk, vyjela mimo komunikaci, kde se převrátila na střechu. Při nehodě utrpěla lehké zranění. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 35 tisíc korun. K další nehodě došlo krátce po sedmé hodině tentokrát mezi obcemi Mysločovice a Míškovice. Ani dvaadvacetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozidlem Volkswagen Caddy narazil do zábradlí a podezdívky mostu. Řidič vyvázl bez zranění. Na vozidle vznikla škoda 80 tisíc korun, na mostě pak 10 tisíc. Třetí nehoda se stala mezi obcemi Mořice a Uhřice o půl deváté ráno. Dvaatřicetiletá řidička dostala na namrzlé vozovce smyk a s vozidlem vyjela mimo komunikaci, kde narazila do oplocení zahrady. Ke zranění nedošlo. Škoda na vozidle byla v tomto případě 20 tisíc a na oplocení 10 tisíc korun.

U všech řidičů provedli policisté dechové zkoušky, ve všech případech byly negativní. Dopravní policisté nehody i nadále vyšetřují.

13. ledna 2016, nprap. Ing. Barbora Balášová

vytisknout  e-mailem