Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na Rumbursku, tam se dějí věci

DĚČÍN - Sáhla mu na desky; Trubky skončily ve sběrně; Zmizelý Wolksvagen; Varnsdorfské neštěstí 

Sáhla mu na sbírku desek
 
RUMBURK - Sbírka gramofonových desek se v uplynulých prosincových dnech  stala předmětem dalšího sporu rodinného klanu, jenž spolu už nějaký ten pátek nevychází.  Ačkoliv vánoční čas vybízí lidi k přehodnocení všelikého, v této rumburské rodině tak není. Přejme jim, aby i oni jednoho dne nalezli klid. A pokud ho nenaleznou a jejiech vzájemné půtky budou pokračvat, budou se možná někteří z nich nakonec potýkat i neblahými následky svého počínání před obecní radou, kam byl jejich čin postoupen k posouzení.
 
Trubky skončily ve sběrně
 
RUMBURK – Z rumburského zámečnictví zmizelo v období na přelomu října a počátku listopadu několik kusů rozřezaného zábradlí. Pachatel vnikl na pozemek  společnosti poškozením oplocení, odkud si odnesl železo v hodnotě dvaceti tisíc korun. To bylo posléze nalezeno ve sběrných surovinách. Podrobnosti celého případu již v tuto chvíli zkoumají policisté z Rumburku a pokud se podaří odhalit původce trestného činu krádeže, má se jeho  hlavní hrdina na co těšit.
 
Případ zmizelého Wolksvagena
 
RUMBURK – Ze středy na čtvrtek devětadvacátého prosince v závěru letošního roku zmizelo z jiříkovského parkoviště u panelového domu zaparkované šedé Vento. Jeho majitelka se s ním rozloučila v osmnáct hodin večer, a když se na místo vrátila na druhý den dopoledne, auto už bylo pryč. Pokud skutečně došlo k jeho odcizení, osmnáctitisícová škoda bude připsána na konto okradené ženy do té doby, dokud se  neobjeví viník její další životní zkušenosti. Rumburští policisté v tuto chvíli již zahájili pátrání nejen po odcizeném voze, ale i pachateli trestného činu krádeže.
 
Neštěstí na Varnsdorfsku
 
VARNSDORF – Dnes krátce po půl osmé hodině ranní byla přivolána policejní hlídka do Žitavské ulice , kde došlo k poruše elektrocentrály, kterou si dvojice varnsdorfských obyvatel přitápěla. To měla za následek nešťastnou nehodu. Přítomná žena byla převezena do rumburské nemocnice k dalšímu ošetření, nalezený muž již nejevil známky života. Přivolaný lékař nařídil soudní pitvu a policisté vyloučili cizí zavinění. Rumburská kriminálka bude nadále zjišťovat všechny okolnosti silvestrovské události.  
 
Děčín, 31. prosince 2010
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem