Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Na přechodu srazil ženu

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky střetu osobáku a chodkyně. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. Ve středu 2. března 2016 v 05:35 hodin došlo v Kyjově v ulici Jiráskova ke střetu osobního vozidla s chodkyní. Řidič osobního vozidla Renault jel od Vlkoše a v křižovatce odbočoval ke sklárnám. Přitom zřejmě přehlédl na přechodu pro chodce přecházející chodkyni, kterou srazil. Hledáme svědky, kteří by mohli popsat situaci krátce před nehodou a popřípadě samotný nehodový děj.
  2. V noci na středu 9. března 2016 ve Veselí nad Moravou v ulici Kollárova na parkovišti vedle činžovního domu č.p. 1213 někdo při průjezdu parkovištěm narazil do parkujícího vozidla Ford Mondeo. Neznámý řidič, aniž by na sebe zanechal kontakt, z místa nehody odjel.
  3. V úterý 8. března 2016 v době od 7:00 do 15:00 hodin ve Strážnici v ulici Příční na parkovišti v objektu základní školy došlo k poškození zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Vozidlem, které nehodu způsobilo, by mohlo být osobní vozidlo Peugeot bílé barvy, jehož řidič z místa odjel pryč.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 3. 2016

vytisknout  e-mailem