Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Na přechodu srazil chodkyni a ujel

Dopravní policisté z Územního odboru Praha venkov – Jih hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek ráno v Říčanech, okres Praha- východ. 

     K dopravní nehodě se zraněním vyjížděli dopravní policisté ve čtvrtek 14. února 2013. V ulici Černokostelecká kolem půl sedmé ráno řidič tmavě modrého vozidla, jedoucí ve směru od obce Mukařov, z neznámých příčin předjížděl vozidlo, dávající přednost po přechodu přecházející ženě. Při tomto manévru přední částí vozidla srazil pětačtyřicetiletou chodkyni, která v důsledku střetu a následného pádu na vozovku utrpěla poranění, se kterými byla převezena k ošetření do nemocnice. Bezohledný řidič z místa nehody ujel a pokračoval dál v jízdě ve směru na Prahu. Dosavadním šetřením policistů z dopravních nehod bylo zjištěno, že by se mohlo jednat o vozidlo značky Škoda Octavia Combi tmavě modré barvy, které má po nehodě ulomené pravé zpětné zrcátko.
     Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k hledanému vozidlu, neznámému řidiči či k samotnému průběhu dopravní nehody. Svědci se mohou přihlásit dopravním policistům na telefonních číslech 974 882 458, 974 882 451 nebo prostřednictvím bezplatné linky Policie ČR 158.

vytisknout  e-mailem