Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Na potyčku si vzal nohu od stolu - Aktualizace

BŘECLAVSKO: Svědci se již přihlásili. 

Na základě zveřejněné výzvy se nám již důležití svědci přihlásili. V případě, že jste přiložené video zveřejnili, tak již jej nyní v souladu se zákonem již nepoužívejte. Všem tak děkujeme za příkladnou spolupráci.

por. Bc. Petr Vala, 21. ledna 2021 - 16:30 hodin - Aktualizace.

V neděli krátce po 17. hodině došlo na břeclavské autobusové zastávce Poštorná – Kostel ke krvavé strkanici, kdy dvaadvacetiletý útočník přistoupil ke dvaačtyřicetiletému poškozenému a brutálně jej fyzicky napadl. Při ataku měl dokonce mladík použít i dřevěnou nohu od stolu. Po surové potyčce skočil napadený s vážnou zlomeninou ruky v místní nemocnici. Útočník je v současné době prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Přestože již byli oba aktéři policisty vyslechnuti, potřebují kriminalisté ještě mluvit s přímými svědky potyčky. Žádáme tak všechny, kteří byli v době incidentu na inkriminované zastávce, aby se policistům neprodleně přihlásili na tísňové lince 158. Na videozáznamu se nachází svědci události.

por. Bc. Petr Vala, 21. ledna 2021.

Odkazy do noveho okna

Foto č. 1 - Palice

Foto č. 1 - Palice 

Detailní náhled

Foto č. 2 - Palice

Foto č. 2 - Palice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem