Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na peníze zapomněl

LITOMĚŘICE – Ponechal je ve vozíku; Řídila bez oprávnění; Sběrač kovů  

Pro vánoční nákupy zcela zapomněl na své osobní věci
70letý muž při nakupování vánočních dárků zapomněl v Roudnici nad Labem u nákupního centra své osobní věci v nákupním vozíku. Odjel do místa bydliště, kde zjistil, že nemá svou tašku. Ve vozíku ponechal tašku s peněženkou, finanční hotovost, doklady a platební karty. Roudničtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Řídila bez oprávnění
20letá žena jedoucí ve vozidle značky Fiat byla kontrolována hlídkou policie ve Štětí. Při kontrole a následné lustraci bylo zjištěno, že žena usedla za volant bez řidičského oprávnění a navíc má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel až do konce roku 2012. Policisté jí sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a hrozí jí trest odnětí svobody až na tři roky.
 

Sběrač kovů
Do areálu firmy v Nučnicích se období posledních tří dnů vloupal sběrač kovů. Po přestřižení plotu odcizil plechy a další kovové předměty v hodnotě 30 tisíc korun. Po totožnosti pachatele krádeže policisté pátrají.
 

23. 12. 2011
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem