Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Na manželku vzal sekeru

Z ložnice odnesl počítač, Poškodil čelní sklo a další  

Z klubovny vzal alkohol
Ve zkráceném přípravném řízení v pondělí 20.7.2009 sdělil policejní komisař SKPV 26letému muži podezření z trestného činu krádeže. Toho se měl dopustit tím, že v době od 22. do 23.6.2009 v Osoblaze poškodil dveře restaurace fotbalového klubu a vnikl dovnitř. Odcizil různý alkohol, burské oříšky, 65 krabiček cigaret různých značek a kávu. Způsobená škoda činí 6 500 Kč.
 
Z ložnice odnesl počítače
Ve Václavově dosud neznámý pachatel v době od 11. do 17.7.2009 bez známek násilí vnikl do uzamčeného bytu 30letého muže. Z ložnice odcizil dva počítače a další příslušenství v hodnotě 11 tisíc Kč. Šetří OOP Bruntál.
 
Podvodný prodej mobilu na internetu
Krnovským policistům oznámil v těchto dnech 29letý muž, že v květnu 2009 prostřednictvím internetového portálu v aukci vyhrál mobilní telefon Nokia N85 za částku 6 999 Kč. Po výhře a ukončení aukce zaslal peníze na účet prodávajícího, ale zboží mu nebylo do dnešního dne dodáno a ani peníze mu nebyly vráceny zpět. Neznámý pachatel mu svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 7 079 Kč. 
 
Napadal bývalou manželku - zahájení trestního stíhání
Z trestných činů výtržnictví a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci byl dne 20.7.2009 obviněn 49letý muž. Toho se měl dopouštět tím, že v době od 1. do 3.7. 2009 v Břidličné na ulici Bruntálská před prodejnou opakovaně napadal vulgárně svou bývalou manželku. Vyhrožoval jí zabitím. V jednom případě vzal za prodejnou ze špalku sekeru a vyhrožoval poškozené, že jí zabije. Uklidnili ho až svědci, kteří mu sekeru odebrali. Dva z nich také napadl a vyhrožoval jim. Obviněný se svého jednání dopouštěl většinou pod vlivem alkoholu.
 
Z bytu postupně kradl různé věci
Policejní komisař SKPV dne 20.7.2009 zahájil trestní stíhání 50letého muže pro trestné činy porušování domovní svobody a krádeže. Těch se měl dopustit tím, že od dubna do května 2009 v Krnově na ulici Jesenická využil v jednom případě chvilkové nepozornosti a ve dvou případech odcizeného klíče od bytu 66letého majitele. Postupně mu ukradl různé věci - notebook s příslušenstvím, zlatý prsten, televizor a finanční hotovost ve výši 15 tisíc Kč. Svým jednáním způsobil škodu ve celkové výši 34 700 Kč.
 
 
Poškodil čelní sklo
Dosud neznámý pachatel poškodil v době od 17. do 20.7.2009 v Bruntále na parkovišti na ulici Ruská čelní sklo vozidla Ford Transit. Ve středu skla prorazil otvor o průměru 1 cm a udělal tam tři vrypy. Způsobená škoda činí 12 tisíc Kč.
 
                                                                                 
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem