Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Na majitele čekalo na parkovišti poškozené vozidlo

MĚLNICKO - Hledáme podezřelé, kteří by skutek mohli mít na svědomí. 

Překvapení, které by nechtěl zažít asi nikdo z nás, čekalo na sedmačtyřicetiletého muže, když přišel ke svému vozidlu. Promáčkliny a poškození, které tam ještě předchozí den nebyly. Muž celou věc oznámil mělnickým policistům, kteří nyní po pachateli nebo pachatelích poškození pátrají.

K události došlo v přesně nezjištěné době od 9. dubna 2022 od 20:00 hodin do dne 10. dubna do dopoledních 10:20 hodin. S největší pravděpodobností, ale v noci z 9. na 10. dubna.

Poškozené vozidlo Toyota červené barvy bylo zaparkované ulici Pražská před č.p. 341/32 v Mělníku. Neznámý pachatel kopem způsobil promáčklinu v karoserii na bočních dveřích, kapotě a blatníku vozidla a tím způsobil majiteli škodu ve výši 50 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za což hrozí až roční trest odnětí svobody.

Policistům se šetřením a vytěžením kamerových záznamů podařilo získat záběry, na kterých jsou zachycené dvě osoby, který se v době spáchání skutku pohybovaly poblíž místa události a mohly by tak pomoci s objasněním případu. Policisté by je proto k celé věci potřebovali vyslechnout. Poznáváte osoby na záznamu? Pokud ano, nebo máte jakékoliv poznatky k celé události, ozvěte se policistům na linku 158 nebo přímo policistům OOP Mělník na email martin.voldan@pcr.cz nebo na tel. linku 974 876 700.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
13. června 2022

Odkazy do noveho okna

poškozené auto

poškozené auto 

Detailní náhled

osoby z kamerového záznamu

osoby z kamerového záznamu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem