Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na hřbitově řádil vandal

LITOMĚŘICE - Vandal poničil náhrobky; U Benziny postrádají PB láhve; Z restaurace zmizel slunečník 

 

Vandal poničil náhrobky
V pondělí přijala policie oznámení o vandalizmu na hřbitově ve Chcebuzi. V několika uplynulých dnech zde poškodil pět starších náhrobků. Kromě toho poškodil i zeď kolem hřbitova se sochou na jednom ze sloupků. Okolnosti a příčiny tohoto ojedinělého a zavrženíhodného jednání policie v současné době vyšetřuje a po pachateli pátrá. Ve věci se jedná o podezření z trestného činu výtržnictví a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

U Benziny postrádají PB lahve

Během noci z neděle na pondělí využil pachatel zavírací doby na benzinové čerpací stanici ve Štětí a vloupal se do klece s propanbutanovými lahvemi. Násilně z klece odstranil dva visací zámky a ukradl čtyři desetikilové láhve v celkové hodnotě 3 800 Kč. Jaký má zloděj s nimi záměr, policie v současné době vyšetřuje. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestného činu krádež vloupáním. Podle trestního zákona mu hrozí trest odnětí svobody od šesti měsíců do dvou let, peněžitý postih nebo propadnutí věci.

Ze zahradní restaurace zmizel slunečník
V neděli, časně ráno, ukradl zloděj před restaurací Sarajevo v Lovosicích velký slunečník. Na něm byl nápis zn. CocaCola a jeho hodnota je 12 000 Kč. Odcizený slunečník nalezli zaměstnanci restaurace v nedalekém křoví u lesoparku „Osmička“. Slunečník vrátili na své místo. Okolnosti jeho krádeže v současné době policie vyšetřuje.
 

vytisknout  e-mailem