Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na děti neplatí

LITOMĚŘICKO – Nyní čelí obvinění... 

Čtyřiadvacetiletého muže z Kladenska stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu zanedbání povinné výživy. K rukám matky z Roudnicka neplatí výživné na své dvě nezletilé děti, ačkoliv mu tato povinnost vyplývá přímo ze zákona a byla mu stanovena i rozsudkem Okresního soudu v Litoměřicích. Jeho dluh již činí přes 17 000 Kč. Vyšetřování obviněného je vedeno na svobodě. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až roční trest odnětí svobody.

Kola sebral z kola…

Kuriózní krádeží se zabývají litoměřičtí policisté. Pátrají po zloději, který se v tomto týdnu pravděpodobně v nočních hodinách, snažil odcizit jízdní kolo uzamčené v držáku na kola u karavanu. Jelikož se mu to nedařilo, tak sundal z rámu alespoň kola s brzdami, čímž způsobil škodu přesahující 6 tisíc korun.

Tento týden přijali litoměřičtí policisté také oznámení o krádeži jízdního kola z chodby obytného domu. V tomto případě neznámý lapka překonal zámek, kterým bylo kolo uzamknuto k zábradlí schodiště, a zmocnil se kola v hodnotě přesahující 16 tisíc korun.

Otevřené okénko zlákalo…

Otevřené okénko u zaparkovaného vozidla zlákalo neznámého lapku ke krádeži. Využil situace a zmocnil se na sedadle vozu odložené příruční tašky s osobními věcmi a doklady za více než 1300 korun. Po neznámém lapkovi a odcizených věcech pátrají roudničtí policisté.

           

Litoměřice, 9. 8. 2019, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 207
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem