Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Na dálnici potkal auto v protisměru

KLADENSKO - Pomozte zjistit nezodpovědného řidiče. 

Dopravní policisté vyjížděli 26. listopadu 2019 po osmé hodině večerní k dopravní nehodě na silnici D/6, konkrétně na 11,333 km ve směru od Prahy na Karlovy Vary. Zde havaroval třiačtyřicetiletý muž jedoucí ve vozidle Renault Megane, který vyjel mimo komunikaci a skončil se svým automobilem v poli.

Do protokolu poškozený šofér uvedl, že mimo vozovku vyjel proto, že v protisměru mu vjel do jízdní dráhy blíže nezjištěný řidič, nezjištěného vozidla. Tento nesplnil zákonem danou povinnost a z místa nehody ujel. Alkohol byl u řidiče havarovaného vozidla vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Muž byl na místě ošetřen RZS. Škoda byla vyčíslena na 20.000,- Kč.

K blíže nezjištěnému vozidlu, které mělo jet po dálnici v protisměru, se nepodařilo policistům zatím nic zjistit.

Žádáme proto ostatní řidiče, kteří v inkriminovanou dobu jeli ve výše uvedeném úseku dálnice, aby svými poznatky pomohli ustanovit vozidlo, které ohrozilo řidiče, který následně havaroval.

Svědci se mohou dostavit na Policii ČR Územní odbor Kladno osobně, nebo kontaktoval vyšetřovatele dopravní nehody na telefonním čísle 974 873 426. Také by vyšetřující policista uvítal záběry z palubních kamer projíždějících šoférů, které by mohli usvědčit nezodpovědného řidiče v protisměru.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
29. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem