Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Muž z jižních Čech stále podvádí lidi

SEMILSKO - Podvodník zamířil do Krkonoš. 

Devětačtyřicetiletý muž ze Strakonic, pravomocně odsouzený za podvody, se od loňského května vyhýbá nástupu do věznice a na svobodě dál podvádí lidi. Kriminalisté varují před jeho praktikami a předpokládají, že se z jižních Čech přesunul do Libereckého a Královéhradeckého kraje. 

V září se pohyboval nejen v Harrachově nebo v Jilemnici, ale i v Peci pod Sněžkou, kde se nechal ubytovat v soukromém penzionu. Kromě toho, že po jednadvacetidenním pobytu utekl majiteli bez zaplacení stravy a ubytování, prodal mu navíc za 9 000 korun dárkové karty na nákup značkového sportovního oblečení, za které v obchodech nelze nic koupit, protože nejsou finančně kryté. Ubytovateli tím způsobil škodu za bezmála 17 000 korun.podvodník

Hledaný muž, který vystupuje pod různými vymyšlenými jmény, je podle lidí, které už napálil, velmi přátelský a společenský. Rodina ubytovatele z Pece pod Sněžkou si s ním dokonce pořídila společnou fotografii. Přikládáme ji k textu.

Více informací k hledanému podvodníkovi naleznete zde. Pokud bude odkaz neaktivní, znamená to, že jsme pátrání odvolali.

6. 11. 2020
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

podvodník

podvodník 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem