Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Muž vyhrožoval nožem

TRUTNOVSKO – Naštěstí se vše obešlo bez zranění. 

V neděli 29. července trutnovští policisté zadrželi třicetiletého muže, který měl s nožem v ruce vyhrožovat svému sousedovi. Po zadržení jej muži zákona umístili do policejní cely, aby tak zamezili možnému pokračování protiprávního jednání. Následujícího dne si pak muž vyslechl ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování.

K celému incidentu mělo dojít uvedeného dne v jedné menší obci na Trutnovsku okolo půl osmé večer. Muž se policistům při výslechu přiznal, že přišel v tuto dobu domů v podnapilém stavu. Na chodbě panelového domu se potkal s poškozeným, se kterým se nepohodnul. V rozčílení poté zašel do svého bytu, vzal kuchyňský nůž a vyběhl s ním zpět na chodbu. Poškozený ve strachu okamžitě utekl pryč z domu. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Jak sám třicetiletý muž dále uvedl, svou roli sehrály osobní problémy a neshody, které jsou dlouhodobější rázu. Dle jeho slov nechtěl nikomu ublížit.

Vzhledem k tomu, že muž s policisty plně spolupracoval již od počátku, je v současné době stíhán na svobodě. V případě uznání viny a odsouzení mu nyní hrozí až 3letý trest odnětí svobody.

prap. Lukáš Vincenc
31. července 2018, 11:12

vytisknout  e-mailem