Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž v podmínce znova kradl

ÚSTÍ NAD LABEM - zlodějíčkovi hrozí až 2 roky vězení a další denní info 

Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v hypermarketu, kdy podezřelý 28letý muž si pod oděv a pod věci v nákupním košíku uschoval 34 balení tužkových baterií a 40 vůní do auta. S tímto zbožím následně prošel bez zaplacení přes pokladny, kde byl zadržen ostrahou prodejny a předán policii. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež automatu na jízdenky
Dosud neznámý pachatel na zastávce MHD v ulici Šrámkova odcizil automat na jízdenky, který byl připevněn na stěně zastávky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 200 tisíc korun.

Vloupání do prodejny
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do prodejny ve Vaňově. Z této prodejny následně odcizil drogistické zboží, tabákové zboží a další drobnosti. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 72 tisíc korun.

Z rozestavěného domu zmizelo nářadí
Dosud neznámý pachatel se v obci Arnultovice vloupal do rozestavěného rodinného domu, ze kterého následně odcizil elektrickou vrtačku, aku vrtačku, kotoučovou pilu, motorovou pilu, sekeru a další drobné nářadí. Majiteli tak vznikla škoda kolem 60 tisíc korun.

Krádež rozvodné skříně
Dosud neznámý pachatel na Klíši v garážovém dvoře odcizil elektrickou rozvodnou skříň s větším množstvím elektroměrů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 25 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem