Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž se ztratil v horách

TEPLICE - Po cyklistovi pátrali policisté i záchranáři a další zprávy. 

Muž se ztratil v horách
     Včera po 17 hodině přijalo operační středisko policie tísňové volání 52letého muže, který se ztratil v Krušných horách. Vyrazil za sportovním zážitkem na kole z Dlouhé Louky směrem k vrchu Tří pánů a v lese ztratil orientaci. Muž vůbec nevěděl, kde se nachází, ve tmě a zimě nemohl nalézt cestu zpět do civilizace. Na místo ihned vyjeli policisté z Duchcova, zároveň byla vyžádána spolupráce záchranářů z Horské služby Bouřňák. Muže, který natrefil na běžkařskou dráhu, po několika desítkách minut pátrání naštěstí nalezli členové horské služby. Ti jej předali policistům, kteří promrzlého muže odvezli domů, díky rychlé práci složek integrovaného záchranného systému tak nedošlo k žádným vážným následkům.  
 
Z domu odnesl doutník
    Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v katastru obce Křemýž vloupal do rodinného domku. Zloděj si odnesl pouze jeden doutník, který v domě nalezl, jinak se nic neztratilo. Pokud bude pachatel dopaden, hrozí mu za spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody až tři roky ve vězení.
 
Vloupání do kamionu
     Autorádio v hodnotě 300 korun odcizil neznámý pachatel z kamionu, který řidič zaparkoval v Duchcově. Zloděj rozbil okénko vozidla a vnikl do kabiny, ze které rádio odnesl. Poškozením skleněné výplně způsobil škodu ve výši dva tisíce korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Okradená seniorka
     Dvě dosud neznámé zlodějky okradly v Duchcově 79letou ženu. Neznámé pachatelky včera kolem poledne v nestřeženém okamžiku vytrhly z ruky poškozené plátěnou tašku, ve které měla peněženku. Celková škoda přesáhla částku dvou tisíc korun, policisté věc vyšetřují jako přečin krádeže.
 
 
Teplice, 30. 12. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem