Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Muž se sexuálně uspokojoval mezi regály v obchodě

LIBERECKO - Nyní se ve zkráceném přípravném řízení zodpovídá z výtržnictví. 

Policisté v Chrastavě v tomto týdnu předali 35letému muži záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, a to v souvislosti s incidentem, kterého se dopustil v prosinci loňského roku v jednom z místních supermarketů. Podezřelý se v otevírací době procházel po obchodě s obnaženou spodní částí těla a přitom onanoval.

Vzhledem k tomu, že se v obchodě pohybovalo málo zákazníků, by mu jeho chování nejspíš prošlo, kdyby na sebe ve stejný den neupozornil venku před prodejnou. Tam totéž bez velkých skrupulí v prostoru u nákupních vozíků provozoval před mladou ženou, která si do marketu přišla nakoupit.

Šokovaná zákaznice okamžitě přivolala na pomoc místní strážníky, když si ale  exhibicionista jejich příjezdu všiml, rychle z místa činu zmizel. Na základě jejího oznámení jsme si následně vyžádali kamerové záběry z obchodu, které mladého muže z deviantního chování usvědčily a díky nim jsme navíc věděli, o koho jde.

Problém byl v tom, že tento muž nemá trvalé bydliště a přespává, kde se dá. Z uvedeného důvodu se nám ho podařilo kontaktovat až nyní. K celé události se odmítl vyjádřit, nicméně zajištěné záběry z bezpečnostní kamery hovoří o jeho vině jasně. Soud ho může potrestat až dvěma roky odnětí svobody

17. 2. 2022
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem