Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Muž pohoršoval kolemjdoucí

KARLOVARSKO – Obdobného jednání se již v minulosti dopustil. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 42letého muže z Plzně, kterého obvinili ze spáchání přečinu Výtržnictví.

Takového jednání se měl dopustit nejprve na konci října v Karlových Varech. V brzkých ranních hodinách, nedaleko jednoho z místních hotelů na místě veřejnosti přístupném, měl masturbovat před pohoršenou ženou a mužem. Nepřestal ani ve chvíli, kdy mu žena oznámila, že to oznámí na policii.

Dne 14. prosince 2018 měl tuto situaci opakovat v ranních hodinách na místě veřejnosti přístupném v Karlových Varech v ulici Klínovecká. Obnažovat se měl před procházejícími lidmi. Své jednání opakoval i o dvě hodiny později na jiném místě ve stejné ulici.

Kriminalisté muže zadrželi a podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Soudce muže poslal do vazební věznice. Obviněný muž se toho měl dopustit i přesto, že byl již v minulosti za obdobný skutek potrestán Okresním soudem v Písku k podmíněnému trestu. V případě prokázání viny mu teď hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
18. 12. 2018

vytisknout  e-mailem