Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Muž měl znásilňovat své sestry

ZLÍNSKÝ KRAJ: Muž obžalovaný ze závažných zločinů dnes před soudem. 

U soudu se dnes konalo líčení s dvaadvacetiletým mužem z Jesenicka, obžalovaným ze závažných trestných činů pokus o znásilnění, vydírání, pohlavní zneužití a ohrožování výchovy dítěte. Případem se vloni zabývala vyšetřovatelka odboru obecné kriminality našeho krajského ředitelství a kriminalisté z Územního odboru v Kroměříži.
Podle zjištěných důkazů měl muž uvedené trestné činy páchat na svých pěti mladších vlastních i nevlastních sourozencích, kteří v té době měli pět až šestnáct let. Podivné chování mělo trvat nejméně od listopadu roku 2010 do března 2011 v jednom domě na Kroměřížsku. Před svými čtyřmi mladými sestrami a jedním bratrem měl muž onanovat, vyprávět nevhodné a lascivní historky o sexu se svou přítelkyní a své sestry měl osahávat na intimních místech. Mimo to je prý sledoval v koupelně, byť mu dávaly jasně najevo, že si to nepřejí a že jim podobné obscénní chování není vůbec příjemné. Všem pak vyhrožoval, že pokud někomu něco řeknou, ublíží jim.
Policisté už v průběhu loňského roku muže obvinili, státní zástupce jej obžaloval a soud schválil náš návrh stíhat pachatele vazebně.
Pokud soud uzná vinu obžalovaného, může být potrestán až dvanáctiletým vězením.

 

 

17. května 2012, mjr. Ing. Jana Macalíková

vytisknout  e-mailem