Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž kradl šperky a peníze

Na místo činu se opakovaně vracel osobním vozem i přes uložený zákaz řízení 

      Čtyřiadvacetiletému muži z Ústecka s celkem bohatou trestní minulostí sdělili policisté z obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou v uplynulých dnech podezření z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ byl policisty veden ve zkráceném přípravném řízení a dne 27. listopadu 2009 muži soud uložil za jeho skutky trest obecně prospěšných prací.
      Pachatel v době , kdy byl ubytován v domácnosti ženy na Kralupsku zde odcizil klíče od bytu jejích příbuzných , žijících v Kralupech nad Vltavou, náměstí Mládežníků. Poté využil toho, že zde bydlící starší žena byla hospitalizována v nemocnici a v době od osmnáctého do šestadvacátého listopadu 2009 za pomoci klíčů do bytu opakovaně vnikl a zde následně odcizil šperky v hodnotě 13 000,-Kč a finanční hotovost v hodnotě cca 20 500,-Kč. Muž byl na místě činu zadržen při své poslední nezvané návštěvě hlídkou policistů místního oddělení Policie ČR, které na místo přivolal příbuzný poškozené.     
     V rámci šetření případu vyšlo ještě najevo, že pachatel na místo činu přijel osobním vozidlem Hyundai a to i přesto , že mu byl v červenci letošního roku uložen zákaz řízení motorových vozidel na dobu dvanácti měsíců.

vytisknout  e-mailem