Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž je podezřelý ze dvou přečinů

KLADNO - V neděli nad ránem zdemoloval okno u vstupu na diskotéku. 

 
Na tísňovou linku 158 bylo v půl páté ráno nahlášeno pracovníkem diskotéky, že podnapilý muž rozbil prknem dvojité okno u vchodu do provozovny v Kladně a ulici Vodárenská, čímž způsobil škodu osm tisíc korun. Na místo se dostavila policejní hlídka, která zajistila třiačtyřicetiletého cizince. Tomu policisté následně sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinů poškození cizí věci a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky nepodmíněně.
 
Nezvaný host v restauraci
Během víkendu navštívil restauraci v Kladně Kročehlavech v ulici Obránců Míru nezvaný host. Neznámý pachatel vypáčil zámek a zárubeň vchodových dveří, čímž majiteli způsobil škodu převyšující dvacet tisíc korun. Následně zloděj vnikl do skladu, ze kterého odcizil plechové 30-ti litrové sudy plné piva. Nepohrdl však ani prázdnými nádobami, které si odnesl čtyři. Navíc zmizelo i několik lahví alkoholických i nealkoholických nápojů. Škoda na odcizených věcech se vyšplhala na téměř padesát tisíc korun.
 
Vykradený sklep
V pátek se na policejní oddělení v Kročehlavech dostavila devětačtyřicetiletá žena, aby oznámila vloupání do domu v Kladně v ulici Dánská. Tam zloději vnikli do sklepních prostorů během uplynulého týdne. Ze sklepa výše zmiňované majitelky odcizili lyžařské vybavení, brusle, LCD monitor, kompletní kola na osobní automobil a různé batohy a tašky, vše za více jak čtyřicet tisíc korun.
 
nprap. Michaela Nováková
2.12.2013

vytisknout  e-mailem