Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž byl okraden v restauraci u dálnice

KRAJ VYSOČINA: Po pachateli policisté pátrají 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při objasnění krádeže, ke které došlo na konci listopadu v restauraci u dálnice D1.
 
Ve čtvrtek 29. listopadu přišel kolem jedné hodiny odpoledne do restaurace při dálnici na km 95,8 ve směru jízdy na Prahu v katastru obce Kamenice muž, který si sedl sám ke stolu. Bundu, ve které měl uloženou peněženku, si odložil na opěradlo židle. Následně si k sousednímu stolu sedli postupně tři neznámí muži. Jeden z nich seděl v těsné blízkosti okradeného, zády k němu, a druzí dva seděli na vzdálenější straně stolu. Muž, který seděl zády k poškozenému, následně dvakrát po sobě manipuloval v oblasti bundy poškozeného. Poprvé na místo přišla obsluha restaurace. Po druhé manipulaci v těsné blízkosti bundy poškozeného všichni tři neznámí muži vstali a postupně z restaurace hned odešli. Následně poškozený muž při placení útraty zjistit, že mu byla odcizena peněženka. Okradený muž v ní měl uložené peníze, doklady a platební kartu.
Poté byla krádež oznámena policii. Případ prověřují policisté Dálničního oddělení Velký Beranov. Pachatel se dopustil dvou trestných činů, a to krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
Pro objasnění případu je důležité zjistit totožnost tří mužů, kteří seděli v blízkosti okradeného muže.
 
Žádáme muže na fotografiích nebo osoby, které je znají nebo by k nim mohly poskytnout informaci vedoucí k jejich ztotožnění, aby se přihlásili na tísňové lince 158.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
11. prosince 2012
Odkazy do noveho okna

restaurace

restaurace 

Detailní náhled

restaurace

restaurace 

Detailní náhled

restaurace

restaurace 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem