Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

MŘP Ova - Žádost o informace

Žadatel žádá informace ohledně jednotlivých dokumentů ze spisového materiálu. 

Žádost o informace, cituji: 
„Vážení,
dne ........ jsem Vám předal oznámení o podezření ze spáchání trestných činů pracovníky ostravského magistrátu, k čemuž mi došlo vyrozumění o uložení věci zn. KRPT-......... ze dne ........ U skončeného řízení nic nebrání poskytnout mi o něm informace.
Proto v rámci práva na informace dle Zákona č. 106/1999 Sb. žádám sdělit, jak označené a v jaké věci kdy a kým zpracované, a komu adresované písemnosti (výzva, sdělení, žádost) jsou postupně na číslech 1) až 5) ve spisu tohoto řízení zařazeny?“

Dále dne .............. obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, Městské ředitelství policie Ostrava, prostřednictvím elektronické adresy mrpo.podatelna@pcr.cz email a dne............ osobním podáním žádost o informace označenou jako „ŽI II ke KRPT-.... ze dne ......, ve které požadujete následující shodné informace, cituji:
„Vážení,
dne ........ jsem Vám předal oznámení o podezření ze spáchání trestných činů pracovníky ostravského magistrátu, k čemuž mi došlo vyrozumění o uložení věci zn. KRPT-............. ze dne ...... U skončeného řízení nic nebrání poskytnout mi o něm informace.
Proto v rámci práva na informace dle Zákona č. 106/1999 Sb. žádám sdělit, jak označené a v jaké věci kdy a kým zpracované, a komu adresované písemnosti (výzva, sdělení, žádost) jsou postupně na číslech 1) až 5) ve spisu tohoto řízení zařazeny?“

Odpověď:
Povinný subjekt žádost posoudil dle obsahu. Vzhledem k tomu, že obě žádosti jsou obsahově stejné, sloučil žádost o informace ze dne .....  pod spisový materiál vedený pod výše uvedeným č. j., tedy k žádosti zaslané e-mailem dne ......... a potvrzené osobním podáním dne ......... Žadateli poskytuje tyto informace:
Ve spisovém materiálu vedeným pod č. j. KRPT-................... jsou vedeny pod pořadovými čísly 1 až 5 tyto dokumenty:
č. 1 – Vaše oznámení označené jako „Podání ze dne ..... na ........ doručeno na Městské ředitelství policie Ostrava, oddělení hospodářské kriminality (dále jen „OHK“) dne ....
č. 2 – Vyrozumění o přijetí oznámení, adresováno Vám ze strany OHK ze dne .....
č. 3 – Návrh na založení oznámení ze dne ........, zpracované OHK.
č. 4 – Vyrozumění, ze strany OHK adresované Vám, o založení oznámení ze dne .........
č. 5 – Vaše emailová žádost o sdělení informací ze dne ..... 

vytisknout  e-mailem