Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

MŘP Ova - žádost o informace

Žadatel žádá informace ke konkrétnímu číslu jednacímu. 

žádost o informace, cituji: „Vážení, k mému oznámení o podezření o spáchání trestných činů z ......... mi došlo vyrozumění o založení věci AA  zn. KRPT-.......... ze ........ Nic tak nebrání v rámci práva na informace dle zákona č. 106/1999 Sb. poskytnout mi informace o písemnostech obsažených v tomto spisu.
Žádám sdělit, jak datované písemnosti jakého charakteru, kterým subjektem zpracované případně komu adresované jsou ve spisu zařazeny jako č. 1, 2, 3 + případně 5 a další, když č. 4 mi došlo. 
Za poskytnutí informace děkuji…“

Odpověď:  Č. j. KRPT................. obsahuje celkem 5 pořadových čísel. Jednotlivé dokumenty jsou:
pořadové č. 1: ze dne ............., Vaše písemné oznámení o podezření ze spáchání trestných činů, adresované Krajskému ředitelství Policie ČR, 30. dubna 24, Ostrava.
pořadové č. 2: ze dne .........., žádost Městského ředitelství policie Ostrava, oddělení hospodářské kriminality o poskytnutí informací adresované na Okresní státní zastupitelství Ostrava.
pořadové č. 3: ze dne .........., odpověď z Okresního státního zastupitelství Ostrava na oddělení hospodářské kriminality, Městského ředitelství policie Ostrava.
pořadové č. 4: ze dne ............., vyrozumění o založení věci adresované Vám z oddělení hospodářské kriminality, Městského ředitelství policie Ostrava.
pořadové č. 5: ze dne ................, založení věci, zpracované oddělením hospodářské kriminality, Městského ředitelství policie Ostrava.

vytisknout  e-mailem