Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Motorkářka

VSETÍNSKO: V sobotu se střetla motorkářka s osobním autem. Utrpěla těžké zranění. 

S omezením provozu na silnici mezi obcemi Police a Branky u Valašského Meziříčí museli řidiči počítat v sobotu odpoledne. Dopravní policisté zde vyšetřovali střet motorky a osobního vozidla. Při této nehodě byly zraněny tři ženy.

V sobotu o tři čtvrtě na jednu odpoledne jela od obce Branky směrem k obci Police šestadvacetiletá motocyklistka na motorce Yamaha. Po průjezdu několika po sobě jdoucích protisměrných zatáček vjížděla do pravotočivé zatáčky. Při tomto průjezdu se ale dostala do protisměru. V protisměru jelo v tuto chvíli vozidlo Škoda Felicia. Došlo k čelnímu střetu, kdy motorka skončila mimo silnici.

Dopravní policisté zjistili, že při dopravní nehodě utrpěla motorkářka zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice. V osobním vozidle cestovaly dvě ženy z okresu Kroměříž a to dvaatřicetiletá řidička a pětapadesátiletá spolujezdkyně. Obě taktéž skončily s lehkým zraněním v nemocnici. Policisté u motorkářky ani u řidičky auta nezjistili provedením dechových zkoušek ovlivnění alkoholem. Škoda činí celkově sedmdesát tisíc korun a to padesát tisíc korun na motorce a dvacet tisíc na vozidle Škoda Felicia.

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody.

11. září 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Motorkářka (1)

Motorkářka (1) 

Detailní náhled

Motorkářka (2)

Motorkářka (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem