Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Motorkář ztratil při jízdě kufr

MOSTECKO - Motorkářský kufr si někdo přivlastnil; Na kolečkových bruslích čelil útoku. 

Útočník napadl muže na kolečkových bruslích
Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání 20letého muže z Mostu a obvinil ho z přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Mostečan měl dle policie v mostecké čtvrti Zahradní na místě veřejně přístupném úderem pěstí i kopem fyzicky napadnout svého známého. Při střetu byl útočník z hlediska stability ve značné výhodě, protože poškozený měl zrovna na nohou kolečkové brusle. K incidentu mělo dojít po předchozím slovním konfliktu a důvodem jednání stíhaného byla událost z minulosti. Napadený utrpěl poranění v obličeji, se kterým byl omezen v běžném způsobu života. Dle znaleckého posudku jde o středně těžké zranění. Pokud bude obviněný muž uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

Motorkář přišel za jízdy o zavazadlo, možná ho někdo našel
Policisté mosteckého obvodního oddělení šetří případ, který se stal poté, co si někdo tento měsíc v odpoledních hodinách přisvojil cizí motorkářský kufr. O ten přišel jeden motocyklista, který jel minulý pátek mezi 15.30 a 16. hodinou po silnici z Mostu do Litvínova. Ztrátu zavazadla sice záhy zjistil a trasu projel zpátky, kufr však nikde nenašel. Poškozený odhadl hmotnou škodu na částku 3 000 korun.
Pokud někdo motorkářský kufr černé barvy na silnici I/13 našel, může ho odevzdat na jakoukoliv policejní služebnu.

Zloděj si přivstal a okradl muže v mikrospánku
Policisté Obvodního oddělení Most prověřují přečin krádeže, k němuž došlo o víkendu na jedné tramvajové zastávce v Mostě. Tam v časně ranních hodinách seděl na lavičce poškozený muž, který čekal na spoj, a jen na malou chvilku usnul. Situace využil neznámý poberta, který muži z oděvu odcizil mobilní telefon v hodnotě 5 000 korun. Pachateli za takové jednání v případě dopadení hrozí trest odnětí svobody až na 2 léta.

nprap. Ludmila Světláková
Most 7. října 2021

vytisknout  e-mailem