Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Motorkář srazil ženu na přechodu

PRAHA VENKOV-JIH - Hledáme svědky dopravní nehody, ke které došlo v odpoledních hodinách ve středu 4. března letošního roku v Říčanech na okrese Praha-východ 

K nehodě se zraněním do ulice Rýdlova vyjížděli policisté ze skupiny dopravních nehod krátce po 15 hodině. Dosud nezjištěný motorkář, jedoucí na bílém motocyklu nezjištěné registrační značky ve směru od Masarykova náměstí směrem k říčanské nemocnici, nedal přednost ženě pohybující se na přechodu pro chodce a přední částí motocyklu narazil do chodkyně. Motorkář na místě střetu nezastavil a od dopravní nehody ujel, aniž by zraněné ženě poskytl první pomoc a vyčkal příjezdu policejní hlídky. Osmačtyřicetiletá žena utrpěla při střetu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření na místě, a následně byla převezena vozidlem rychlé záchranné služby k dalšímu vyšetření do nemocnice.
Dopravní policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace vedoucí k neznámému řidiči motocyklu, jakož i k samotnému průběhu nehody. Svědci se jim mohou přihlásit na telefonních číslech 974 882 458, 974 882 451 nebo prostřednictvím bezplatné linky Policie ČR 158.

nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
9. března 2015

 

vytisknout  e-mailem