Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Motorkář pod vlivem

Pražští policisté zastavili v pondělí večer motorkáře pod vlivem alkoholu a drog. Navíc měl v batohu větší množství návykových látek. 

Policisté z pohotovostní motorizované jednotky si v pondělí krátce před desátou hodinou večer povšimli na pražském Žižkově motorky, kterou se rozhodli zastavit.  V době kontroly se řidič choval nervózně a měl k tomu hned několik důvodů. Při dechové zkoušce nadýchal půl promile alkoholu v dechu, byl pod vlivem drog a navíc ve svém batohu převážel návykové látky. Při prohlídce policisté nalezli více než deset gramů marihuany, devět gramů hašiše a osm kusů plodnic houby lysohlávky.

„Péjáci“ dvaatřicetiletého cizince omezili na osobní svobodě a převezli na policejní služebnu. Muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Dále se bude zodpovídat z přestupků na úseku dopravy. Veškeré zajištěné drogy kriminalisté odeslali k odborné expertíze.

Por. Mgr. Violeta Siřišťová – 5.8.2020

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem