Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Motocykl garáž neochránila

JABLONEC N.N. - Opakovaně kradl, Sjeté gumy neudrží a další 

Sportovní den s PČR
Ve čtvrtek 8.10.2009 pořádá PČR ve spolupráci s dalšími složkami ,,Sportovní den „ pro žáky 7.tříd základních škol celého okresu. Začátek soutěže je plánován na 9,00 hodin. Akce se koná na biatlonové střelnici v Jablonci n.N. – Břízkách. Přihlášeno je 12 smíšených družstev. Děti v průběhu trati plní úkoly – střelba ze vzduchovky, topografie, hod granátem, zdravověda, požární útok, dopravní test.
Zveme všechna média ke shlédnutí, jak šikovné děti má okres Jablonec n.N.

Motocykl garáž neochránila
V průběhu noci z pondělí na úterý došlo v Albrechticích v Jizerských horách k vloupání do garáže stojící vedle domu. Neznámý pachatel vylomil zámek na vratech garáže, vnikl dovnitř a odcizil závodní motocykl KTM. Jednáním pachatele vznikla majiteli škoda ve výši 61 000 Kč.

Opakovaně kradl
Zkrácené přípravné řízení bylo zahájeno s 19-letým mužem z Jablonce n.N. Muž přes pokladnu v prodejně Penny market pronesl 2 kusy Kosteleckého uheráku a nechtěl za ně zaplatit. Muž tento čin spáchal i když byl za obdobný trestný čin v únoru letošního roku pravomocně odsouzen Okresním soudem. Muži za jeho počínání hrozí trest odnětí svobody v trvání až dva roky.

 

Sjeté gumy špatně přilnou k vozovce
V úterý 6.10.2009 v 13,55 hodin se na silnici vedoucí od obce Plavy na Držkov k havárii vozidla Subaru Forester. Při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze mokré vozovky, dostal smyk, vyjel mimo vozovku a převrátil se na střechu. Policisté navíc zjistili, že 46-letý muž z Polska měl sjeté pneumatiky, tudíž jeho vozidlo nebylo způsobilé k provozu na pozemní komunikaci. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 95 000 Kč. Provinilec za své počínání zaplatí na blokové pokutě částku 2 000 Kč.

 

por.Mgr.Ludmila Knopová
tisková mluvčí
 

vytisknout  e-mailem