Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

„Modernizace komunikační infrastruktury KŘP Královéhradeckého kraje“

 
  
Předpokládaný termín realizace: 2015 -2020
 
Předpokládaný rozpočet projektu: 124 975 000
Z toho 85% spolufinancování EU: 106 228 750
Z toho 15% vlastní zdroje: 18 746 250
 
Popis projektu:
Projekt MKI je zaměřen na výstavbu a sjednocení prostředí jednotlivých regionálních subsítí a jejich napojení na ITS MV.
Vlastní obnovu ITS řeší jiný projekt (ITS NGN). Realizace projektu obnovy ITS je však v přímé souvislosti s projektem MKI. K naplnění cílů projektu MKI je vhodná realizace projektu obnovy ITS (v rámci projektu ITS NGN), avšak nerealizování projektu ITS neovlivní funkčnost projektu MKI.
V rámci projektu bude modernizována robustní, vysoce dostupná, bezpečná a spolehlivá komunikační infrastruktura pro řešení datových a hlasových služeb u KŘP Královéhradeckého kraje. Projekt zahrnuje pořízení speciálních zařízení a samostatných funkčních celků včetně stavební připravenosti pro jejich instalaci. Zatím byl předložen koncept, zaslání projektové žádosti bude následovat po vyhlášení výzvy.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu.
 
Hlavní cíl projektu:
Základním cílem projektu je vybudování moderní, robustní, vysoce dostupné a spolehlivé komunikační infrastruktury pro řešení datových a hlasových služeb Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje s perspektivou využitelnosti minimálně 10 let.
 
 

vytisknout  e-mailem