Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíkovi rozšířili obvinění

ÚSTÍ NAD LABEM - v červenci byl již podmíněně odsouzen + další denní info 

Policejní komisař rozšířil obvinění 20letému mladíkovi o další tři skutky. Obviněn byl z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci. Mladík ve třech případech rozbil výlohy lékárny, benzínky a prodejny s nářadím. Z výloh následně odcizil cigarety a tři sekery. Svým jednáním způsobil škodu kolem 25 tisíc korun. V červenci tohoto roku byl již za majetkovou trestnou činnost odsouzen, kdy vyvázl pouze s dvouletou podmínkou.  

Krádež vozidla
V průběhu noci v Krásném Březně v ulici V Oblouku došlo k odcizení vozidla Audi A8, černé barvy, mpz: D a rz: S-OV 5556. Majiteli tak vznikla škoda kolem 176 tisíc korun.

Krádež motocyklu.
Během krátké chvíle přišel majitel o svůj motocykl. Neznámý zloděj v Krásném Březně u prodejny motocyklů odcizil zde zaparkovanou motorku zn. Suzuki, modro-bílé  barvy, rz: 4U6 655, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 180 tisíc korun.

Vloupání do benzínky
Neštěmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v nočních hodinách vloupal do benzínové čerpací stanice. Následně uvnitř prodejny odcizil větší množství cukrovinek a cigaret. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do chatky
Na Severní Terase v ulici Lužická se neznámý zloděj vloupal do zahradní chatky, ze které následně odcizil křovinořez, radio, plynový vařič, nářadí a další drobnosti. Majiteli tak vznikla škoda kolem 7 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem