Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Mladíka spícího na lavičce oškubali jako husu

ČESKOLIPSKO - Vzali mu věci za bezmála 40 000 korun. 

Utrmácený a s hladinkou alkoholu v krvi došel v sobotu kolem 5. hodiny ranní k diskotéce Na Střelnici v České Lípě 23letý místní mladík, který se tu usadil na čerstvém vzduchu u venkovnímu stolu a objednal si jedno pivo. Přišel sám a seděl  sám, a protože byl po probdělé noci hodně unavený, rozhodl se, že na chvilku zavře oči. "Chvíle" se protáhla na hodinu, a když se probral, byl chudší o osobní věci  a cennosti v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Neznámý zloděj mu totiž ve spánku odcizil mobilní telefon značky Apple iPhone 11 Pro 64 GB v hodnotě 25 000 korun, pánskou kabelu hnědé barvy značky Gucci za 6 500 korun, kde měl veškeré osobní doklady a platební kartu, dále bezdrátová sluchátka značky Apple za 3 500 korun a černou kšiltovku s bílým nápisem Palm Angles v hodnotě 3 500 korun.

Případem se na základě jeho oznámení zabývají policisté českolipského obvodního oddělení pro přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pokud se jim podaří pachatele vypátrat, může ho nebo je soudce poslat až na dva roky za mříže.

2. 10. 2023
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem